top of page

Política de privacitat

Informació i dades recopilades

Rebem, recopilem i emmagatzemem qualsevol informació que ingressi a la nostre pàgina web o ens proporcioni d'una altra manera. Podem utilitzar eines de software per mesurar i recopilar informació de sessió, inclosos els temps de resposta de la pàgina, la duració de les visites a deteraminades pàgines, la informació d'interacció de la pàgina i els mètodes utilitzats per navegar fora de la pàgina. També recopilem informació de identificació personal (noms, correu electrònic i número de telèfon), comentaris, suggeriments, ressenyes, recomanacions i perfil personal.

Quan realitzes consulta a la nostre pàgina web, recopilem la informació personal que ens proporciones, com el teu nom, cognoms y direcció de correu electrònic. La teva informació personal serà utilitzada només per motius específics indicats anteriorment.

Per què recopilem aquesta informació?

Recopilem aquesta informació personal y no personal per els següents propòsits:

1. Per proporcionar i operar serveis;

2. Per proporcionar als nostres clients assistència continua i suport tècnic;

3. Per poder contactar als nostres visitants amb avisos generals i personalitzats relacionats amb el servei i missatges promocionals;

4. Per complir amb les lleis i regularitzacions aplicables.

Ús i divulgació de la informació

La nostre empresa està allotjada a la plataforma de Wix.com. Wix.com ens proporciona la plataforma en línia que ens permet anunciar-vos dels nostres serveis.  Les teves dades poden emmagatzemar-se a través del magatzem de dades de Wix.com, les bases de dades i les aplicacions generals de Wix.com. Ells emmagatzemen les teves dades en servidors segurs darrera de un firewall.

Comunicació

Podem comunicar-nos amb tu per notificar-te sobre el teu compte, per solucionar problemes amb el teu compte, resoldre una disputa, cobrar tarifes o diners deguts, per sondejar les teves opinions a través d'enquestes o qüestionaris, per enviar actualitzacions sobre la nostre empresa, o quan sigui necessari per contactar-te per fer complir el nostre Acord d'usuari, les lleis nacionals aplicables i qualsevol acord que puguem tenir amb tu. A aquests efectes, podem comunicar-nos amb tu per correu electrònic, telèfon o missatge de text.

Actualitzacions de la política de privacitat

Ens reservem el dret de modificar aquesta política de privacitat en qualsevol moment, per tant, reviseu-la amb freqüència. Els canvis i aclariments tindran efecte immediatament després de la seva publicació a la pàgina web. Si realitzem canvis substancials a aquesta política, et notificarem que s'ha actualitzat, per que sàpigues quina informació recopilem, com la fem servir i en quines circumstàncies, si correspon, utilitzarem o divulgarem la informació.

Preguntes i la teva informació de contacte

Si desitges: accedir, corregir, modificar o eliminar qualsevol informació personal que tinguem sobre tu, estàs invitat a contactar-nos a hola@fibra365.net.

TRUCA SENSE COMPROMÍS

872.099.797

bottom of page